"There is no better feeling than a finished bootcamp training!"

"Love yourself enough to live a healthy lifestyle"

"A goal without a plan is just a wish!"

HOMEPAGE INLEIDING

Hoe jij je voelt, hoeveel energie je hebt, het zegt van alles over hoe het met je gaat. Het heeft te maken met je werk, voeding, relatie, stress en hoe de balans van je hormoonhuishouding is. Neem je genoeg tijd om weer te herstellen of loop jij jezelf voorbij? Om te kunnen presteren is het zeer belangrijk de juiste voedingsstoffen tot je te nemen om er optimaal energie uit te kunnen halen. Als lifestylecoach kom ik clienten tegen die gewicht willen verliezen, maar ook die zich moe en futloos voelen, veel stress ervaren en vaak ongezonde voeding en suikers tot zich nemen. Verkeerde voeding geeft je lichaam geen energie, maar vraagt energie om dit alles te verwerken. Zorg voor balans in je voeding, training en stresslevels. Ga vandaag nog aan de slag en voel je energieker, fitter en jonger!

Laat mij je helpen!

OVER SUSAN

Ik ben een fanatieke sporter en daarnaast hou ik mij heel bewust bezig met mijn gezondheid en voeding. Als orthomoleculair voedingstherapeut en trainer Hormoonfactor begeleid ik mensen in hun voeding naar een gezonde levensstijl. Tevens ben ik werkzaam als personal trainer, bootcamp- en kettlebelltrainer. Ik hou enorm van puur en vers eten en vind het ontzettend leuk om in mijn keuken met gezonde voeding bezig te zijn. Dagelijks ervaar ik wat een gezonde levensstijl voor mij en mijn lichaam doet.

Wat anderen over mij zeggen

“Door de nuchtere begeleiding van Susan en de kleine stapjes die ik maakte kan ik nu toch zeggen dat mijn levensstijl wel degelijk is veranderd. Susan werkt met principes en niet met regels. Hierdoor kan je het ook niet verkeerd doen”

Esther Heuvelman

“Laten we samen aan de slag gaan!”

“ Neem het heft in eigen handen en begin vandaag nog met je nieuwe lifestyle!” Ik help je graag!